hola

Política de gestió de 24HCOMPRA.COM SCP

24HCOMPRA.COM SCP, empresa dedicada al sector de la informàtica, en concret a la

“Serveis relacionats amb la computació. – Altres serveis relacionats amb les tecnologies de la informació i la informàtica.”

ha decidit implantar un Sistema de Gestió de la Qualitat basat en la norma ISO 9000 per a millorar el servei que presta als seus clients.

La Direcció de 24HCOMPRA.COM SCP nfoca el Sistema de la Qualitat com una manera d'organitzar el funcionament de l'empresa partint d'uns pilars bàsics com són la Qualitat dels seus productes, la satisfacció del client i la millora contínua de l'eficàcia del Sistema. Per a això, el Sistema de Gestió de la Qualitat de 24HCOMPRA.COM SCP es basa en:

  • La Qualitat i la seva millora són responsabilitat de tots els integrants de l'empresa començant des de dalt.
  • La Qualitat s'obté planificant, executant, revisant i millorant el Sistema de Gestió, tenint present en tot moment el context de l'organització, tant intern com extern.
  • La Qualitat està orientada cap a la Satisfacció de tots els nostres clients (i parts interessades), mitjançant el compromís de tota l'organització a complir amb les seves necessitats i requisits, així com els requisits legals i reglamentaris i els propis del servei.
  • La Qualitat es recolza en la Millora Contínua de la prestació del servei i com de l'eficàcia del Sistema de Gestió de la Qualitat en el qual prevenir els errors sigui un aspecte fonamental.
  • La Qualitat ens dirigeix a prestar la màxima atenció a l'evolució tecnològica i a les possibles millores que les noves tecnologies posessin a la nostra disposició.
  • La Qualitat requereix de la participació i col·laboració de tots pel que aquesta Política és difosa a tot el personal de l'empresa perquè en prengueu coneixement i comprensió.

 

Per a l'aplicació efectiva d'aquests principis, és absolutament necessari el suport als mateixos tant de l'equip directiu com de la plantilla.