NÚVOL

Z

treballi des del seu escriptori o dispositiu mòbil des de qualsevol lloc

Z

sincronitzi automàticament els seus arxius, calendaris, arxius i tasques

Z

comparteixi les seves dades amb altres usuaris en els termes que vostè decideixi

Z

realitzi anomenades d'àudio i de vídeo segures

Z

editi dotzenes de formats de documents (doc, docx, xls, xlsx, ppt, etc)

On estaran els seus arxius?

En els millors datacerters d'Europa. El nostre Núvol s'executa en aquests servidors, protegint les seves dades i donant accés a ells des del seu escriptori o dispositius mòbils. A través de el nostre Núvol també podràs accedir, sincronitzar i compartir les teves dades existents en aquesta unitat de FTP en l'oficina, un Dropbox o una NAS.

Senzilla interfície web

La seva senzilla interfície web, li permet compartir arxius amb altres usuaris en el seu servidor, crear i enviar vincles públics protegits per contrasenyes permetre que uns altres carreguin arxius al seu núvol i rebre notificacions en el seu telèfon i escriptori un usuari comparteix arxius amb vostè.

Seguretat primer

Estem profundament compromesos a protegir la seguretat de les dades dels nostres clients i usuaris. Estem segurs que GN_ cloud ofereix la millor seguretat en la sincronització d'arxius de codi obert i compartir la indústria ,perquè segueix les millors pràctiques de la indústria entorn de la seguretat (alineada amb ISO27001)

Gestió de flux de treball

Els administradors del sistema poden controlar i dirigir el flux de dades entre els usuaris o entre els servidors .L'etiquetatge d'arxius basat en regles i la respostes a aquestes etiquetes, així com uns altres disparadores com la ubicació física, el grup d'usuaris, les propietats de l'arxiu i el tipus de sol·licitud, permeten als administradors denegar específicament l'accés, la conversió, l'eliminació o la retenció de dades

Seguiment de canvis

L'aplicació ensenya les mostres de les fitxes, les descàrregues de les accions i els canvis en els comentaris o les etiquetes, proporcionant una visió general en el navegador els clients o mitjançant notificacions per correu electrònic i un feed RSS

Emmagatzematge extern, xitratge segur

La funció d'emmagatzematge extern de el nostre Núvol li dóna accés a les seves dades allà on es trobi. pot accedir a arxius emmagatzemats amb una àmplia varietat de proveïdors de serveis en el núvol populars com Amazon, Google i Dropbox però també pot accedir a ells utilitzant protocols estàndard com NFS,FTP,WebDAV i mes. Pot xifrar dades tant per a l'emmagatzematge local com remot, protegint les dades emmagatzemades en xarxes fora de la seva infraestructura.les claus poden ser manejades per un servidor extern d'administració de claus o emmagatzemades localment, en el servidor. El nostre Núvol mantindrà les seves dades on està i ho recuperarà a través d'un canal de comunicació segur sempre que necessiti accedir a ell.

Clients mòbils i d'escriptori

Els clients de el nostre Núvol per a Android ,ios i sistema d'escriptori li permeten sincronitzar i compartir arxius d emanera segura a través d'una connexió xifrada. Els clients mòbils compten amb la càrrega automàtica d'imatges i vídeos i pot sincronitzar arxius i carpetes seleccionats. Els clients poden manejar diversos comptes mostrar totes les activitats que ocorren en el seu servidor i notificar-li de nous esdeveniments com la disponibilitat de noves accions.

Calendari i contactes

Les aplicacions de calendari i contactes de el nostre Núvol li permeten emmagatzemar, sincronitzar i compartir els seus plans i contactes. Pot compartir amb usuaris o grups en el seu servidor o sincronitzar el calendari o contactes amb els seus dispositius i accedir a ells allà on es trobi. Interfície fàcil d'usar amb vista per a dies, setmana, mesos i anys. calendaris privats i compartits i llibretes de direccions amb administració de permisos. CalDAV i CardDAV sincronitzen amb clients de tercers tant en mòbils com en equips d'escriptori (és a dir, amb thunderbird,ios i més)

Crides d'àudio i vídeo segures

Utilitzi la seva pròpia comunicació d'àudio i vídeo privada i segura. pot accedir a ell a través d'un navegador, convidar a clients o amics i col·laborar en grup a través d'una comunicació d'àudio i vídeo xifrada i segura d'extrem a extrem. El WebRTC, peer to peer canal de comunicació no pot ser interceptat fins i tot per l'administrador del servidor. proporciona una interfície fàcil d'usar.

Veure i editar documents amb Collabora

Collabora online és una poderosa suite d'oficina en línia basada en libreoffice amb edició col·laborativa que funciona en tots els navegadors moderns. Admet l'edició dels seus documents en temps real amb diversos altres editors, mostrant alta fidelitat, i preservant el disseny i el format dels seus documents. Suporta desenes de formats de documents com DOC, DOCX, PPT, PPTX, XLS, XLSX +ODF ,import /View Visio, Publisher i molts més