Necessites un lloc web?

Construeix o renova la teva identitat en Internet.

Presentació.

El primer és conèixer el teu negoci i la teva idea. El teu objectiu, la teva imatge, els teus colors, el teu públic. Centrar-nos en les coses que et caracteritzen per a potenciar-les a màxim.

Idea.

L'equip de disseny s'encarrega de fer un primer prototip per al teu web sobre el qual començar a treballar. Entre tots decidim si aquests primers esbossos necessiten algun canvi.

Desenvolupament.

Aprovat el disseny, comencem a produir la pàgina. A tractar les teves imatges, redactar el teu contingut, i plasmar en ella les teves especificacions. La web serà responsive en tots els dispositius.

Revisió.

Acabat el desenvolupament, passem a revisar el treball. És el moment de fer canvis o rectificacions. Totes les millores necessàries fins que la pàgina estigui perfecta.

Publicació i posicionament.

Llest! Arriba l'esperat llançament. El teu web ja pot publicar-se. Una vegada pujada, parlarem de les nostres eines per a optimitzar el teu posicionament.

Manteniment i suport.

No continues només. T'ajudem a gestionar el lloc: canviar imatges o textos, substituir productes, canviar preus. Les millores contínues faran del teu web un èxit.