HOSTING

joomla

La definició més simple de joomla és que es tracta d'una aplicació programari per a crear i gestionar llocs web (crear els seus continguts, etc.).

Programar en HTML a mà per a crear continguts era tediós, ineficient i limitat. Per això van néixer els CMS: són aplicacions web que li permeten a l'usuari crear els continguts amb una interfície visual, d'una manera senzilla i ràpida i sense coneixements de programació, alguna cosa que permet que pràcticament qualsevol persona pugui manejar-los.

joomla permet crear pràcticament qualsevol tipus de web: no sols llocs personals i blogs, sinó també webs corporatives, revistes, botigues online… Fins i tot per a periòdics digitals, joomla és una opció freqüent.

virtuemart

És una plataforma que compta amb una gran comunitat de desenvolupadors que constantment generen noves funcionalitats i actualitzacions que milloren l'eina. Ofereix una gran quantitat de solucions per a tot el que necessita una botiga, pàgina de carret, pàgina de pagament, opcions de pagament, és compatible amb pràcticament totes les passarel·les de pagament existents i és útil tant per a vendre productes físics, com a digitals.

Pot albergar una gran quantitat de productes i en ser multilenguaje podràs expandir les teves fronteres en cas que vulguis. A més, virtuemart permet treballar el SEO. Gràcies a això també podem ajudar-te a augmentar la visibilitat el teu negoci en els cercadors.

Tenim una àmplia experiència tant en el desenvolupament de les botigues virtuemart, així com en la configuració de les passarel·les de pagament, gestió d'enviaments, posicionament SEO, generació de contingut, etc. T'ajudem no sols a fer la teva botiga realitat, sinó a aconseguir que la teva botiga online vengui per tu. virtuemart ofereix moltes possibilitats de tota mena pel que si vols tenir més informació respecte a aquesta plataforma, pots deixar-nos un missatge i nosaltres et posem al dia de tot.